Installere Kaspersky Safe Kids

Vis alt | Skjul alt

Generell installasjon

Kaspersky Safe Kids kan installeres på barnets datamaskin og på familiedatamaskiner som brukes av barnet. Hvis barnet ditt ikke bruker en datamaskin, trenger du ikke å installere Kaspersky Safe Kids på den.

Avhengig av barnets alder, kan du installere programmet og angi regler for enhetsbruk alene eller sammen med barnet. Våre råd for foreldre vil hjelpe deg å diskutere installering av Kaspersky Safe Kids med barnet ditt.

Du kan laste ned Kaspersky Safe Kids fra My Kasperskys nettsted eller Kasperskys nettsted.

Du må ha Internett-tilgang for å installere, bruke og oppdater Kaspersky Safe Kids.

Kaspersky Safe Kids sjekker datamaskinen din for inkompatible programmer før installasjonen. Hvis det oppdages inkompatible programmer, kan du installere dem og fortsette installasjonen. Ytelsen til Kaspersky Safe Kids kan bli påvirket hvis du installerer det uten å avinstallere inkompatible programmer.

Før du installerer Kaspersky Safe Kids, må du sjekke at datamaskinen, operativsystemet og miljøvariablene oppfyller systemkravene som er oppført i delen Krav til datamaskinen.

Installere Kaspersky Safe Kids på datamaskinen

Installasjon i stille modus

En annen måte å installere Kaspersky Safe Kids på, er fra kommandolinjen. Dette skiller seg fra vanlig installasjon ved at du ikke har et grensesnitt du kan bruke. Ingen programavtaler vises når du starter installasjonen i stille modus.

Du finner lisensavtalen for sluttbrukere EULA - [Windows] [GDPR-ready] for Kaspersky Safe Kids i listen over B2C lisensavtaler og retningslinjene om personvern på Kasperskys nettsted. Åpne og les dem nøye før du starter installasjonen.

Hvis du ikke godtar vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen, må du ikke starte installasjonen av Kaspersky Safe Kids på datamaskinen.

Installer Kaspersky Safe Kids i stille modus fra ledeteksten

Etter at installasjonen er ferdig, fortsetter du til innledende oppsett av Kaspersky Safe Kids.